Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op=Op
 

Goedkope originele Louis Vuitton schoenen Run Away

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 5-7 dagen
Omschrijving

Beste bezoeker, (potentiële) klant,

Wij van Mijnschoengeheim bieden nu tijdelijk en voor eenmalig goedkope originele Louis Vuitton sneakers aan voor een gekke prijs.

Louis Vuitton en goedkoop, hoe dan?
Nou, het is niet zo ingewikkeld, deze schoenen hebben een productiefout en zijn na een strenge kwaliteitscontrole afgekeurd en worden dan normaliter vernietigd of in sommige gevallen voor een zacht prijsje opgekocht door outlet stores. Wij van webwinkel Mijnschoengeheim gaan regelmatig op zoek naar fabrikanten van bekende merken om te checken of er schoenen zijn met een productiefout. Zo ook bij de Louis Vuitton schoenen.
De productiefout is haast niet te zien en het gaat dan meestal om een klein stukje naad dat niet vast zit of een kleine sneetje aan de binnen- of buitenkant van de schoen. Meer zal het niet zijn. 
De schoenen zien er verder helemaal top uit en je krijgt bij ons dan ook een jaar garantie en komen compleet nieuw in doos, dustbag etc.

Je krijgt bij ons:
- 1 jaar garantie op de schoenen
- Compleet in doos inclusief alle toebehoren.
- Niet tevreden = Ruilen of geld terug binnen 14 dagen
- Afhalen in Utrecht of laten verzenden

Voor deze schoenen heb je wel even geduld nodig want de levertijd is 5 tot 7 dagen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaan wij de schoenen direct voor je bestellen en houden je verder per mail of telefonisch op de hoogte van de verzending.

 

De schoenen zijn verkrijgbaar in de volgende dames maten: 

35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41