Geen producten (0)

Nederland

Betaaloptie                Kosten                  Korte omschrijving          
iDEAL Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving.
PayPal Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.
     
     

België

   

Betaaloptie                                       

Kosten

Korte omschrijving

Mister Cash

Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving
PayPal Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.
Creditcard Gratis We accepteren MasterCard en Visa

 

 

Uitgebreide omschrijving betaalopties:

iDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in je vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna wordt je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.  

 

PayPal
Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.

 

Mister Cash

Mister Cash is de meest makkelijke en veilige manier van online shoppen en betalen voor Belgische klanten. Je rekent af in je eigen vertrouwde internetbetaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je automatisch doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaarstaat. De bank verzoekt je dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

 

Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.