Geen producten (0)

In the spotlight voor alle heren: leren sneakers met verhoogde hak Aaron!

In the spotlight voor alle heren: leren sneakers met verhoogde hak Aaron!

De herfst is in aantocht: sneakertijd!

We hebben het gemerkt de afgelopen week, de herfst komt er weer aan. Wind, regen en dalende temperaturen. Tijd om de teenslippers op te bergen en op zoek te gaan naar mooie sneakers. En deze leren sneakers met verhoogde hak Aaron zijn de ideale shoes voor de herfst. Sportief, van uitstekende kwaliteit en vanwege de zwarte kleur passen ze bij iedere outfit. Door het gebruik van echt leer ventileren de schoenen optimaal en zitten comfortabel tijdens zowel koudere als warmere dagen. 

Het geheim van deze sneakers: een hoge hak van 7,5 cm.

Zoals de naam van deze schoenen aan verraadt, zijn dit geen doorsnee zwarte sneakers voor heren. De zolen zijn namelijk verhoogd, zodat je maar liefst 7,5 cm. aan jouw lichaamslengte toevoegt. Perfect dus als je graag wat langer wilt lijken. En niemand die de hakken ziet, want die extra centimeters zijn volledig geïntegreerd in de schoenen. De sneakers zijn leverbaar van maat 37 tot maat 45.

Wat denk je ervan, ga jij deze fraaie leren sneakers met verhoogde hak Aaron toevoegen aan jouw garderobe? Bestel ze nu bij Mijnschoengeheim.nl! En bekijk vooral ook eens de rest van ons aanbod herenschoenen met verhoogde hak.