Geen producten (0)

Verhoogde schoenen voor heren: een hit onder beroemdheden!

Verhoogde schoenen voor heren: een hit onder beroemdheden!

Treed in de voetsporen van Justin Bieber en Tom Cruise

Tom Cruise, Mark Wahlberg, Justin Bieber, Zack Efron, Kanye West en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal heren die niet gezegend zijn met lange benen en op een slimme manier hun lengte vergroten en daarmee hun uitstraling en zelfvertrouwen. En daar komen geen pillen of chirurgen aan te pas. Hoe ze dat dan doen? Door gebruik te maken van verhoogde schoenen voor heren. Schoenen met verborgen sleehakken waarmee je jezelf tot wel 10 cm. langer maakt. Het mooie is dat ook jij kunt profiteren van hetzelfde trucje als deze beroemdheden. Bij Mijnschoengeheim hebben we namelijk een ruim aanbod verhogende herenschoenen in verschillende stijlen! 

Shop verhoogde schoenen voor heren bij Mijnschoengeheim!

Ga je voor een nette uitstraling, dan zijn er prachtige leren herenschoenen. Deze zwarte schoenen Roy bijvoorbeeld met een hakverhoging van 7 cm. Of wat denk je van de gave sleehak sneakers Tyler voor een casual look. Houd je wel van opvallend? Dan zijn deze hippe herenschoenen Hunter misschien net wat voor jou. Kortom, voor elke gelegenheid vind je bij ons perfecte verhoogde schoenen voor heren. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen in ons aanbod.

We vinden het leuk om te lezen wat je van onze schoenen vindt. Laat je het weten?  

 

 

1 Reactie

Tom
01 april 2019
1
Mijn verhoogde hak 2 dagen te laat geleverd wel jammer maaar ze lopen heeerlijk en als jullie nou is eerder contact opnemen kregen jullie 5 sterren maar nu 4

Reageer

Annuleren