Geen producten (0)

‘Enjoy the summer’ met deze Trendy herenschoen met hoge hak!

‘Enjoy the summer’ met deze Trendy herenschoen met hoge hak!

Trendy herenschoen met verborgen sleehak

Het voorjaar heeft ons al getrakteerd op een aantal zonnige en warme dagen. En dat terwijl de zomer nog moet beginnen, dus we gaan vast en zeker nog heel wat zonuren tegemoet. Ga die zomerdagen goed voorbereid in met een paar van deze trendy herenschoenen met hoge hak. Wat deze schoenen uniek maakt zijn de verborgen sleehakken. Hiermee verleng je jezelf met maar liefst 6 cm. zonder dat iemand het ziet. Door die hoge sleehakken neem je automatisch een rechtere houding aan en jouw benen lijken langer. Kortom, je oogt langer en slanker. Fijn voor jouw zelfvertrouwen! 

Vrolijke kleuren voor een zonnig humeur!

Deze trendy herenschoen met hoge hak is niet alleen goed voor je zelfvertrouwen, maar ook voor je humeur. De schoenen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren: lichtblauw, donkerblauw of oranjebruin met blauwe accenten. Aan comfort is natuurlijk ook gedacht. De sleehak zorgt in combinatie met de rubberen zool en kunstleren inlegzool voor een prettige ondersteuning van jouw voet. De schoenen zijn gemaakt van suède en air mesh, waardoor vocht en warmte goed afgevoerd worden. Fijn als de temperatuur buiten oploopt!

Overtuigd dat je deze trendy herenschoen met hoge hak gewoonweg moet hebben? Bestel eenvoudig en voordelig online bij Mijnschoengeheim.nl!  We verkopen ook verschillende nette herenschoenen met verborgen sleehakken, zodat je ook vol
zelfvertrouwen op jouw werk rondloopt. Bekijk dus vooral eens ons volledige aanbod verhogende
herenschoenen!