Geen producten (0)

Verhoogde zolen voor mannen en vrouwen: Vergroot jouw uitstraling!

Verhoogde zolen voor mannen en vrouwen: Vergroot jouw uitstraling!

Let's get higher tot wel 5 cm.!

Mode experts zijn ervan overtuigd dat een paar extra centimeters garant staan voor meer succes en uitstraling. Verhoogde zolen dragen bovendien bij aan een betere houding en meer balans. Veel mannen en vrouwen in Hollywood maken dan ook al jarenlang gretig gebruik van verhogende inlegzolen. Vrouwen kunnen natuurlijk hoge hakken dragen, maar die zitten nou eenmaal niet altijd even comfortabel. Door deze verhogende inlegzolen in jouw schoenen te leggen, ben je langer zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. De verhoogde zolen voor mannen en vrouwen en passen in vrijwel elke schoen. En het mooie is, aan de buitenkant ziet niemand dat je op hoge hakken loopt! 

Verhoogde zolen voor mannen en vrouwen: welke hoogte kies jij?

Deze verhoogde zolen bestaan uit 2 delen: een basiszool met een hoogte van 3 cm. en een verhogingsstuk van 2 cm. Je kiest dus zelf voor een verhoging van 3 of 5 cm. Handig, want sommige lage schoenen hebben te weinig ruimte aan de achterkant voor een hoge hak van 5 cm. In dat geval is een lagere hakverhoging ideaal. De zolen zijn gemaakt van neopreen siliconengel: schokdempend, antislip, stevig en erg comfortabel. De verhogende inlegzolen knip je eenvoudig in de juiste maat met een keukenschaar.

Verhoogde zolen kopen? We heten je graag welkom bij MijnSchoengeheim! Want waarom zou jij jezelf niet trakteren op een paar extra centimeters, meer uitstraling en meer zelfvertrouwen? Tip: Bekijk ook eens ons aanbod verhogende herenschoenen en wedge sneakers!