Geen producten (0)

Halve inlegzolen +1 cm

Halve inlegzolen +1 cm

Verhogende hielzooltjes: voordelen van die extra centimeter

Inlegzolen met hakverhoging dat klinkt wel leuk natuurlijk. Een paar centimeters toevoegen aan jouw lengte is helemaal niet verkeerd. Nu hebben deze halve inlegzolen een hak van ‘slechts’ 1 cm. en nee, dat lijkt niet veel. Maar vergis je niet, die ene extra centimeter maakt wel degelijk een wereld van verschil. De hakverhoging zorgt er namelijk voor dat je automatisch een betere houding aanneemt en dat is natuurlijk weer positief voor je uitstraling.

 

Comfortabele inlegzolen met hakverhoging

Naast het feit dat de halve inlegzolen jouw houding verbeteren zitten ze ook nog eens zeer comfortabel. De hielzooltjes zijn namelijk gemaakt van neopreen gel en daardoor zijn ze schokdempend, antislip en voelen ze erg prettig aan. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook als je last hebt van een beenlengteverschil zijn deze inlegzolen met hakverhoging een uitkomst. De halve inlegzolen zijn 15 cm. lang en 6 cm. breed. Ze passen in vrijwel elke schoen en dankzij de zwarte bovenzijde vallen ze totaal niet op.

Shop die halve inlegzolen op Mijnschoengeheim.nl

Ga jij ook profiteren van de voordelen van deze halve inlegzolen? Je kunt op mijnschoengeheim.nl de hielzooltjes online bestellen. Liever wat meer hoogte? We verkopen ook diverse andere verhogende inlegzolen en hielzooltjes.