Geen producten (0)

Comfortabel de hoogte in: verhogende inlegzolen tot 3,5 cm

Comfortabel de hoogte in: verhogende inlegzolen tot 3,5 cm

Waarom verhogende inlegzolen?

Iedereen maakt gebruik van inlegzooltjes. Jij niet denk je? Jawel hoor, tenzij je altijd op teenslippers of klompen loopt draag je zeker weten regelmatig schoenen met inlegzooltjes. Elke normale schoen heeft namelijk standaard inlegzolen. Wel is de kwaliteit van die standaard zooltjes niet altijd even goed. Niet gek dus dat er allerlei inlegzolen te koop zijn om bijvoorbeeld geurtjes te maskeren of voor extra comfort te zorgen. En bij Mijnschoengeheim verkopen we deze fijne verhogende inlegzooltjes die zich onderscheiden van de massa: ze hebben een hoge kwaliteit EN geven jou extra lengte!

 

Kwaliteit EN extra centimeters

De verhogende inlegzolen zijn van zeer goede kwaliteit en bestaan uit 3 lagen, namelijk een toplaag van milieuvriendelijke sojavezels, een onderlaag van duurzaam EVA en in het midden vind je doodgewoon katoen. Deze combinatie van materialen maken de verhoogde zolen stevig, flexibel, antislip, vocht absorberend, snel drogend en natuurlijk bijzonder comfortabel. En die extra centimeters krijg je er gratis bij. Een win-win situatie, toch?

Verhogende inlegzolen kopen op Mijnschoengeheim.nl

Profiteer jij ook van de voordelen van deze verhoogde inlegzolen? Bestel ze direct! Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en verkrijgbaar met een hakverhoging van 1,5 cm., 2,5 cm. en 3,5 cm.