Geen producten (0)

Betaalbare wedge sneakers voor iedereen

Betaalbare wedge sneakers voor iedereen

Wedge sneakers: de briljante vondst van Isabel Marant

Ineens waren ze er, de wedge sneakers. En die leuke sleehak sneakers hebben we te danken aan Isabel Marant, een Franse dame die het heel aardig doet op modegebied. Vele celebs en modegoeroes zijn al gespot met deze comfortabele damesschoenen. Schokkend is echter dat je voor Isabel Marant wedge sneakers helemaal tot op de bodem van jouw buidel moet tasten. Voor 4 tot soms wel 8 briefjes van € 100 kun je jouw voeten steken in echte Isabel Marants. En dan hebben we het nog niet over eventuele verzekeringskosten. Poeh, nou je bent het vast met ons eens, dat is niet niks.

Mijnschoengeheim.nl: betaalbare sleehak sneakers van uitstekende kwaliteit

Toegegeven, de wedge sneakers van madam Marant zien er stijlvol uit, maar bij mijnschoengeheim.nl houden we het graag betaalbaar voor iedereen. En dat doen we door wedge sneakers aan te bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Oftewel trendy sneaker wedges van uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs. Dat klinkt goed nietwaar? Zijn we het daar ook al over eens!

Sportieve Fashion wedge sneakers

In onze webshop vind je wedge sneakers in verschillende stijlen. Neem nou bijvoorbeeld de sportieve wedge sneakers van Fashion. Stoer, bijzonder comfortabel en dankzij de sleehak zeker ook vrouwelijk en stijlvol. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en ademen zeer goed. De volledig geïntegreerde sleehak stuurt je maar liefst 8 cm. de hoogte in. De sneakers zijn direct leverbaar in de maten 38 en 39. En dat voor minder dan 6 tientjes! Ga jij voor de neutrale wit met grijze uitvoering of kies je liever voor de dieppaarse stappers?