Geen producten (0)

Ga de hoogte in met de verhoogde inlegzolen 1-3 cm

Ga de hoogte in met de verhoogde inlegzolen 1-3 cm

Verhoogde inlegzolen voor vrouwen

Je staat voor het schoenenrek en je oog blijft hangen bij een paar superleuke stappers. Jammer wel dat er geen hak onder zit. Herkenbaar? Laat daar nu een oplossing voor zijn, namelijk deze handige verhogende inlegzolen met hakverhoging. Ze zorgen ervoor dat je net even wat zekerder en hoger in je schoenen staat. Of gebruik ze om jouw hakschoenen nog meer hoogte te geven.

 

 

Verhoogde inlegzolen voor mannen

Mannen op hoge hakken? Niet echt iets wat je veel ziet, toch? Maar waarom zou je als man jezelf ook niet wat langer mogen maken? En dat kan eenvoudig met verhogende inlegzolen. Het mooiste is dat je deze verhoogde zolen gewoon in je normale schoenen legt, zodat niemand jouw geheim ontdekt.

Extra lengte dankzij verhoogde zolen

Deze verhoogde inlegzolen zijn verkrijgbaar met een hak van 1, 2 of 3 cm en passen in vrijwel alle schoenen. Eenvoudig in de juiste maat en vorm te knippen. De inlegzolen met hakverhoging zijn bovendien erg stevig, zitten bijzonder comfortabel en hebben een frisse geur die eventuele vieze voetengeurtjes maskeert.

Ga je verhoogde inlegzolen kopen? Dan kun je uitstekend terecht op Mijnschoengeheim.nl, de specialist in langer worden! Ben jij al overtuigd?