Geen producten (0)

De nieuwste trend: wedge sneakers

De nieuwste trend: wedge sneakers

Sneakers met sleehak

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, de wedge sneakers oftewel de sneakers met sleehak. Isabel Marant kwam een aantal jaar geleden met het idee om de comfortabele sneaker te combineren met een sleehak en een nieuwe modetrend was geboren. De hak die zich onder het gehele voetbed bevindt zorgt ervoor dat je gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor zitten deze gympen met sleehak dan ook bijzonder comfortabel. En als bonus zien ze er ook nog eens hartstikke leuk uit!

 

Soorten wedge sneakers

Bij sneakers denk je al snel aan sportieve schoenen, maar je ziet tegenwoordig allerlei verschillende soorten sneaker wedges. Of je nu gaat voor een sportieve, zakelijke, vrolijke of sexy look, voor elke gelegenheid is wel een geschikt paar wedge sneakers te vinden. En het leuke is, niet alleen vrouwen kunnen hun geluk op met deze nieuwe trend, er zijn ook verhogende herenschoenen met sleehak.

Nieuwste collectie sneakers met sleehak van Mijnschoengeheim.nl

Mijnschoengeheim.nl richt zich speciaal op deze fijne schoenentrend en heeft dan ook een veelzijdig assortiment dat regelmatig wordt uitgebreid. Bekijk ook eens de nieuwste collectie. Er zit vast en zeker een leuk paar voor je bij! Hoe zit het met jou? Ben jij ook al fan van de wedge sneakers?